ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Семинарот за контролори,делегати,судии и комесари за безбедност ќе се одржи на 03.09.2016 год. (сабота) во Битола. За сатницата и програмата ќе бидете дополнително известени.

ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Во договор со екипите од Третата лига Југозапад и Пропозициите за натпреварување во третите лиги задолжително е екипите што своите натпревари ги играат како домаќини да обезбедат доктор што поседува лиценца. За таа цел потребно е секоја екипа да ни ја достави следната документација: 1.Барање од клубот за кој се работи со име и презиме,потпишано и со печат од клубот. 2.Копија од диплома за завршен медицински факултет-за докторот. 3.Копија од лиценца од Лекарска Комора на Македонија. 4.Една фотографија формат лична карта. Сите овие документи можете уредно да ги доставите кај Бојан Марковски од ФФМ на маил:bojan.markovski@ffm.com.mk и Ралевски Златко маил:zlatko.ralevski@gmail.com. Повеќе информаци кај Комесарот за натпревари Ралевски Златко на тел.075 225 766.

СЕДИШТЕТО НА 3МФЛ-ЈУГОЗАПАД, ВО БИТОЛА
Седиштето на 3МФЛ-Југозапад, во наредните две фудбалски сезони ќе е во Битола, односно ОФС Битола ќе претседава со 3МФЛ-Југозапад во наредните две фудбалски сезони.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА на УО на 3МФЛ-ЈУГОЗАПАД
На ден 28.06.2016 година/Вторник/, се одржа конститутивна Седница на Управниот Одбор на 3МФЛ-Југозапад, на која се именувани раководните структури на истата: за Претседател е избран Г-дин. ЗЛАТКО ТАЛЕВСКИ , Комесар за натпревари Г-дин.ЗЛАТКО РАЛЕВСКИ , Комесар за делегирање судии Г-дин. ЗЛАТКО СТОЈАНОВСКИ ..... итн. Регинот ќе има 16 екипи (со Одлука на Собранието на ФФМ), но натпреварувањето ќе започне на 08.09.2016 година, бидејќи треба да се наполнат 6 месеци од донесувањето на Одлуката за проширување на лигата за истата да е Правосилна.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ на официјалната веб страницата на 3МФЛ Југозападен регион.

Овде можете да се информирате за најновите настани во 3МФЛ Југозападен регион. Информациите се наменети за службените лица (делегирања), клубовите и генералната публика (резултати, табели, итн).

За дополнителни информации ние сме на располагање во секое време и можете да не контактирате преку нашата контакт страница.

Со Почит,
3МФЛ Југозападен Регион

3МФЛ Југозапад | Тел. (070)261-520 | Веб: www.3mfl-jugozapad.com | Email: info@3mfl-jugozapad.com